Schoonmaakdiensten in de regio Bovenkarspel

Schoonmaken is een vak. Een vak dat Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij uit Bovenkarspel als geen ander verstaat. Onze goed opgeleide schoonmakers laten dit dag in dag uit weer zien, al meer dan 45 jaar. Met onze persoonlijke benadering, uitstekende schoonmaakservices en bijzondere expertises ziet het interieur en exterieur van uw pand er weer perfect uit. Wilt u ook een schoon huis of bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak.

Maak direct een afspraak

Schoonmaakwerkzaamheden

Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij verzorgt de complete schoonmaak van woningen en bedrijven in Bovenkarspel en omgeving. We reinigen onder meer werkplekken, toiletruimtes en trappenhuizen in kantoren, bedrijven, bibliotheken, scholen, speelhallen, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Maar ook voor particuliere woningen doet u een beroep op ons. Of u nu de tapijten of gevel wilt laten reinigen, uw vloer wilt laten onderhouden of de ramen wilt laten glanzen, de medewerkers van Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij maken het professioneel en blinkend schoon.

Ik wil een afspraak maken

Blinkend schone ruiten met Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Uw ramen zijn uw visitekaartje. Verontreiniging door onder meer regenwater en verontreiniging in de buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging voor uw buitenbeglazing en kozijnen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van uw pand of woning. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan onze professionele schoonmakers. Dankzij hoogwerkers, telescoopbewassing en ladders reinigen we van elk gebouw - groot of klein - de beglazing en kozijnen. Zo ziet uw beglazing er weer mooi en representatief uit.

Boeiboord, goot- en gevelreiniging

De weersinvloeden hebben behalve uitwerking op ramen en kozijnen, ook een negatief effect op de gevelmaterialen en damwandprofielen van uw woning of bedrijfspand. Voor uw dak is het van groot belang dat het regenwater goed wordt afgevoerd. Wanneer de dakgoot vol ligt met bladeren raakt de afvoer verstopt, met alle gevolgen van dien. Laat ons uw dakgoot legen, dan komt u niet van de regen in de drup. 


Boeidelen
Voor het reinigen van uw houtwerk of Trespa (plaatmateriaal) gebruiken we een schoonmaakmiddel waarin een vuilafstotend middel verwerkt is. Daarmee reinigen we handmatig het oppervlak, waarna uw woning of bedrijfspand weer een mooie en frisse uitstraling heeft. Het reinigingsmiddel zorgt er ook voor dat de kwaliteit van uw verf langdurig behouden blijft.


Afspraak voor gevel- of gootreiniging maken?
Neem dan contact met ons op!

Vloeronderhoud

Uw kostbare vloer van linoleum of marmoleum, daar wilt u nog lang van genieten. Heeft u vlekken, krassen of verkleuring ontdekt? Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij komt langs om de vloer op te frissen. Welke reinigingsmethode nodig is, hangt af van de staat van de vloer. Zo behoren onder meer dweilwas, opblokken, topstrippen en kleurcoating tot de mogelijkheden. Om de lijnolie van de vloer niet aan te tasten, gebruiken onze schoonmakers geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Tapijtreiniging

Verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw woning of kantoor. Met onderhoud van Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij beperkt u de slijtage. Onze vakmensen gaan grondig maar met zorg te werk. Uw tapijt wordt diep gereinigd met onze numatic diepreiniger, zonder dat er residu achterblijft. Met de reinigingstool reinigen we meubelbekleding met optimaal vormbehoud en een korte droogtijd zodat al uw bekleding er in no time weer fris en als nieuw uitziet.

Spinnenbestrijding

Spinnen zijn zeer nuttig en belangrijk in de natuur, maar helaas zijn ze ook een grote bron van ergernis. De uitwerpselen van spinnen (en andere insecten) vervuilen en tasten uw woning of bedrijfspand aan. Omdat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn, pakken wij het probleem aan met een krachtig biologisch verdrijvingsmiddel dat ongeveer drie maanden actief blijft. We raden u daarom aan uw pand zowel in het voorjaar als in het najaar te laten behandelen.

Werkgebied Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Woont u in Bovenkarspel of binnen een straal van 50 kilometer van deze plaats? Wij leveren professionele schoonmaakdiensten in en om uw woning of kantoorpand. De vakkundige schoonmakers van Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij staan voor u klaar om de meest uitdagende schoonmaakklus te klaren. Voor vragen, offertes of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken via 0228 - 51 48 65, een mailtje sturen of het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.