De diensten van Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Schoonmaken is een vak. Een vak dat Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij als geen ander verstaat. Onze goed opgeleide schoonmakers laten dit dag in dag uit weer zien, al meer dan 45 jaar. Met onze persoonlijke benadering, uitstekende schoonmaakservices en bijzondere expertises ziet het interieur en exterieur van uw pand er weer perfect uit. 

Schoonmaken

Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij verzorgt de complete schoonmaak van bedrijven in Bovenkarspel en omstreken. We reinigen onder meer werkplekken, toiletruimtes en trappenhuizen in kantoren, bedrijven, bibliotheken, scholen, speelhallen, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Maar ook voor particuliere woningen doet u een beroep op ons. Of u nu de tapijten of gevel wilt laten reinigen, uw vloer wilt laten onderhouden of de ramen wilt laten glanzen, de schoonmakers van Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij maken het professioneel en blinkend schoon.

Glazen wassen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Verontreiniging door onder meer regenwater en verontreiniging in de buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging voor uw buitenbeglazing en kozijnen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van uw pand. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan onze professionele schoonmakers. Dankzij hoogwerkers, telescoopbewassing en ladders reinigen we van elk gebouw - groot of klein - de beglazing en kozijnen. Zo ziet uw pand er weer mooi en representatief uit.

Boei- en gevelreiniging

De weersinvloeden hebben behalve uitwerking op ramen en kozijnen, ook een negatief effect op de gevelmaterialen en damwandprofielen van uw woning of bedrijfspand. Voor uw dak is het van groot belang dat het regenwater goed wordt afgevoerd. Wanneer de dakgoot vol ligt met bladeren raakt de afvoer verstopt. Laat ons uw dakgoot legen, dan komt u niet van de regen in de drup. 

Boeidelen
Voor het reinigen van uw houtwerk of Trespa (plaatmateriaal) gebruiken we een schoonmaakmiddel waarin een vuilafstotend middel verwerkt is. Daarmee reinigen we handmatig het oppervlak, waarna uw woning of bedrijfspand weer een mooie en frisse uitstraling heeft. Het reinigingsmiddel zorgt er ook voor dat de kwaliteit van uw verf langdurig behouden blijft.

Vloeronderhoud

Uw kostbare vloer van linoleum of marmoleum, daar wilt u nog lang van genieten. Heeft u vlekken, krassen of verkleuring ontdekt? Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij komt langs om de vloer op te frissen. Welke reinigingsmethode nodig is, hangt af van de staat van de vloer. Zo behoren onder meer dweilwas, opblokken, topstrippen en kleurcoating tot de mogelijkheden. Om de lijnolie van de vloer niet aan te tasten, gebruiken onze schoonmakers geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Tapijtreiniging

Verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw woning of kantoor. Met onderhoud van Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij beperkt u de slijtage. Onze vakmensen gaan grondig en met zorg te werk. Uw tapijt wordt diep gereinigd met onze numatic diepreiniger, zonder dat er residu achterblijft. Met de reinigingstool reinigen we meubelbekleding met optimaal vormbehoud en een korte droogtijd.

Spinnenbestrijding

Spinnen zijn zeer nuttig en belangrijk in de natuur, maar helaas zijn ze ook een grote bron van ergernis. De uitwerpselen van spinnen (en andere insecten) vervuilen en tasten namelijk uw woning of bedrijfspand aan. Ook laten spinnen ongewenst hun webben achter op ramen en kozijnen. Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort. Verdelgen met gif is daarom verboden. Wij pakken het probleem dan ook aan met een krachtig biologisch verdrijvingsmiddel dat voldoet aan de normen en regelwetgeving van Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het biologische middel blijft ongeveer 3 maanden actief. We raden u daarom aan uw pand zowel in het voorjaar als het najaar te laten behandelen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Op zoek naar op schoonmaakdiensten op maat? Neem dan contact op met Jouby Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij. We zijn werkzaam in Bovenkarspel en omstreken. Voor het maken van een afspraak belt u 06 - 53 641 007.